معرفی شهر رامسر

معرفی رامسر

رامسر

رامسر یکی از شهر های شمالی ایران است و در استان سرسبز مازندران قرار دارد. این شهر که در گذشته سخت سر نام داشت در سال ۱۳۱۴ به رامسر تغییر نام پیدا کرد. موقعیت جغرافیایی، آب و هوا و همچنین جاذبه های گردشگری در شهر رامسر آن را تبدیل به یکی از قطب های گردشگری و زیبایی های آن به حدی خارق العاده است که آن را تبدیل به عروس شهرهای ایران نموده است.

شهر رامسر طبق آخرین سرشماری صورت گرفته دارای ۷۵۰۰۰ نفر جمعیت می باشد که عموم مردم از قوم گیلک بوده و به زبان گیلکی صحبت می نمایند هرچند پس از مهاجرت اقوام ترک به این منطقه شاهد رشد زبان ترکی نیز در این منطقه بوده ایم. در حال حاضر نیز بسیاری از مردم از اقصی نقاط کشور اقدام به خرید ویلا و یا اجاره آپارتمان در شهر رامسر کرده و در آن اسکان نموده اند.

اقتصاد رامسر بر پایه گردشگری، کشاورزی، باغبانی و ماهی گیری است. به عنوان مثال به دلیل خاک حاصل خیز و آب و هوای عالی، باغبانی و کشاورزی در این شهر رونق بسیاری داشته و رامسر را به یکی از برگترین تولیدکنندگان و صادر کنندگان کیوی در ایران و جهان تبدیل کرده است. همچنین مردم این شهر جهت رونق به بخش گردشگری و توسعه این صنعت در اکثر فصول اقدام به اجاره خانه خود و کسب درآمد از این طریق می نمایند چنانکه در حال حاضر اجاره سوئیت، اجاره ویلا استخردار، اجاره اتاق در این شهر، تبدیل به یکی از مشاغل پردرآمد گشته که بسیار مورد استقبال توریست قرار گرفته است.

معرفی رامسر
معرفی رامسر

اگر رفتیم رامسر کجا بریم؟

همانطور که گفته شد شهر رامسر دارای جاذبه های گردشگری بسیاری است که در ذیل به برخی از آن ها اشاره می نماییم:

سواحل دریای خزر و تفریحات آبی:

شهر رامسر در موازات خط ساحلی قرار دارد و همین امر موجب شده تا این شهر دارای سواحل مختلفی گردد. در بسیاری از این سواحل اماکنی مانند پلاژها ساخته شده تا موجبات حفظ امنیت و آسایش گردشگران را فراهم آورد. اکثر این پلاژها دارای رستوران، کافه، فروشگاه های صنایع دستی، سرویس بهداشتی و ارائه سایر خدمات می باشند. همچنین در سواحل رامسر ورزش ها و تفریحات آبی هیجان انگیزی مانند شنا، قایق سواری، جت اسکی، شاتل و… ارائه می شود بنابراین شما با حضور در یکی از سواحل شهر رامسر می توانید یک روز پرهیجان و پرخاطره را در کنار خانواده و دوستانان رقم بزنید.

اگر بخواهیم مهم ترین سواحل رامسر را نام ببریم باید به ساحل خلج، ساحل پلاژ شهرداری، دهکده ساحلی، ساحل نقره ای، ساحل پارک آبی، ساحل توسکا سرا، ساحل دریاپشته، ساحل لیدو و ساحل کتالم اشاره کنیم که برخی از آن ها شنی و برخی سنگی هستند. نکته ای که لازم است به آن اشاره کنیم این است که در مجاورت تمامی این سواحل شما می توانید اقدام به اجاره ویلا و یا اجاره سوئیت بنمایید و علاوه بر نزدیکی به ساحل و دریا به پلاژها نیز دسترسی داشته باشید. همچنین اگر خیلی خیلی علاقه مند به دریا و ساحل هستید ما می توانیم فایل های بسیار خوبی را جهت خرید ویلا استخردار و خرید زمین ساحلی به شما معرفی نماییم.

روستای جواهرده:

روستای جواهرده یکی از زیباترین روستاهای رامسر و تکه ای از بهشت است که در ۲۹ کیلومتری شهر رامسر قرار دارد. برای رسیدن به جواهرده، باید از مسیر باریک، طولانی و زمردی عبور کنید. در طول مسیر مطمئنا از دیدن این همه زیبایی به وجد خواهید آمد چرا که زیبایی های خلقت خدا با هم ترکیب و در این جاده قرار گرفته اند. اما داستان زیبایی ها در طول جاده تمام نمی شود بلکه بهشت اصلی در بالاترین نقطه جاده قرار دارد. در نزدیکی روستا ناگهان پوشش گیاهی از جنگلی تغییر کرده و به چمن زار و بوته زار تبدیل می گردد. کوه ها و مراتع، آبشار های زیبا و طبیعی، مردم خونگرم و مهمان دوست، آرامش وصف ناپذیر، بازارهای محلی همه و همه باعث شده تا این روستا خود را در دل گردشگران جا کند و هر ساله گردشگران بسیاری از نقاط مختلف کشور و خارج از کشور از آن دیدن نمایند. ما پیشنهاد میکنیم اگر قصد سفر به شهر رامسر را دارید از اقامت در روستای جواهرده غافل نشوید چرا که گشت و گذار در بازار محلی، نوش جان کردن تکه ای نان محلی داغ با سر شیر تازه و عسل کوهستانی ناب، حس خوب آرامش و نوشیدن جرعه ای از آب چشمه های جواهرده چیزی است که کمتر جایی نصیبتان می شود. اما نکته قابل توجه این است که اقامت در جواهرده بیشتر در سوئیت، اجاره ویلا شخصی و اجاره ویلا جنگلی امکان پذیر است زیرا روستای جواهرده کماکان دارای بافت سنتی است و هنوز در آن اقدام به هتل سازی ننموده اند. با این حال در سال های اخیر خرید و فروش ویلا و زمین در این منطقه رونق بسیار زیادی پیدا کره است.

مجتمع تفریحی شهر سبز رامسر:

مجتمع تفریحی شهر سبز به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری شناخته شده رامسر مورد استقبال گردشگران بسیار زیادی قرار می گیرد. این مجموعه شامل تله کابین، باشگاه تفریحات آبی، شهربازی بزرگسالان و کودکان، زیپ لاین، پل معلق، پینت بال، کارتینگ، مراکز خرید، رستوران، کافی شاپ، سالن همایش و جشنواره ها و مرکز عکس و گریم تله فتو می باشد. در این مجموعه زیبا ترین خطوط انتقال کابلی گردشگری ایران با طول دو کیلومتر قرار دارد که می توان با آن مسیری سبز و رویایی را از لا به لای درختان سبز و شاخ و برگ آنان طی کرد و از منظره زیبای شهر رامسر و چابکسر و همچنین سواحل زیبای دریای خزر لذت برد. پس از طی کردن مسیر ۱۲ دقیقه ای با تله کابین بر فراز قله زیبای ایل میلی قرار می گیرید که جایی است بکر، جنگلی و زیبا… در بای قله نیز مجموعه بزرگی جهت خدمت به گردشگران آماده شده است که هم دیدنی است و هم تفریحی. اگر تمایل داشتید می توانید هر چند شبی که میخواهید در هتل بام آن اقامت داشته باشید. قسمت جذاب ماجرا ایستگاه زیپ لاین آن است که تفریحی مهیج و پر خاطره را برایتان به ارمغان می آورد بنابراین پیشنهاد می کنیم از این تفریح به هیچ عنوان غافل نشوید.

قلعه تاریخی مارکوه:

 قلعه تاریخی مارکوه که در شهرستان رامسر، شهر کتالم و در جاده تلارسر واقع شده در سال ۱۳۷۹ به عنوان یکی از آثار ملی ایران ثبت شد. این قلعه در ارتفاع ۵۰۰ متری از سطح دریا بر فراز کوهی با همین نام بنا گشته است که با توجه به موقعیت جغرافیایی و نوع ساخت آن احتمال می رود کاربردی نظامی داشته است. مساحت قلعه ۶۰۰ متر مربع است که شما با طی کردن ۳۱۱ پله می توان به آن دسترسی پیدا کرده و از آنجا علاوه بر بازدید از این قلعه تاریخی و زیبا از چشم انداز زیبای دریا و دشت های سرسبز با وسعت دید ۳۶۰ درجه بهره مند گردید. نکته جالب این است که گردشگران عزیز می توانند در کلیه فصول از این قلعه بازدید نمایند چرا که از نظر آب و هوایی و پوشش گیاهی در هر فصلی بازدید از این قلعه فرصتی است که می توان چشمتان را بنوازد.

جنگل دالخانی:

جنگل های زیبای دالخانی که معروف به دالان بهشت می باشد از جاذبه هایی است که از هر گردشگری دلبری می کند. این جنگل های زیبا و کوهستانی با جاده های پیچ در پیچ در ۳۰ کیومتری شهر رامسر و در ارتفاع ۸۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد. هوای پاک و کوهستانی همراه با مه غلیظ این جنگل را به مکانی رویایی و سحر آمیز تبدیل نموده است بنابراین توصیه می کنیم اگر به شهر رامسر سفر کردید لذت بازدید از این جنگل را از خود دریغ ننمایید، چراکه این جنگل در تمامی فصول مناسب حضور شما عزیزان است. بهاری با شکوفه زدن درختان، تابستانی با آفتاب ملایم و باد خنک، پاییزی همراه با رقص برگ زرد درختان و زمستانی با درختان سپیدپوش.

در طول جاده چند رستوران، آلاچیق، کلبه هایی برای برپایی پیک نیک، دکه های برای فروش چای و آش داغ و انواع پرورش ماهی جهت پذیرایی و خدمت رسانی به گردشگران عزیز وجود دارد و در پایان و انتهای این دالان زمردی و پیچ و تاب جاده های مه گرفته، ییلاق های گرسماسر، اکراسر و جنت رودبار قرار دارد.

ییلاق گرسماسر:

ییلاق گرسماسر در انتهای جنگل های دالخانی قرار دارد. دریایی از ابر، دشت های وسیع، چشمه های خنک، هوای مطبوع، وسعت دید عالی شهر رامسر و تنکابن و… همه و همه جاذبه هایی است که گردشگران را به سوی خود جذب می کند. وجود کوه سماموس، بلندترین کوه رامسر نیز در این روستا قرار دارد. با توجه به این که معمولا مناطق روستایی بافت سنتی خود را حفظ کرده اند و عاری از هر هتل هستند، شما اگر قصد اقامت در این روستا را دارید باید اقدام به اجاره سوئیت و یا اجاره کلبه بنمایید.

ییلاق جنت رودبار:

ییلاق جنت رودبار یکی از مهم ترین ییلاقات رامسر محسوب می شود. آب و هوای کوهستانی، آبشارهای متعدد، چشم انداز خیره کننده و مه آلود دشت های زیبا از جاذبه های این روستا می باشد. وجود دشت های بنفش گل گاو زبان علاوه بر زیبایی خیره کننده، این روستا را تبدیل به پایتخت گل گاو زبان ایران نموده است بطوری که هر ساله جشنواره ملی گل گاو زبان در این منطقه برگزار می شود. چندین روستا در این دهستان وجود دارد مانند: نمکدره، ایزکی، چاک و چرتمه. دشت های سبز و بنفش و وجود اسب های وحشی، گاوها و گوسفند های در مه، منظره ای  تکرار نشدنی و رویایی را برایتان به ارمغان می آورد.

سد میجران:

سد میجران، جواهری است که در جنگل های زیبایی رامسر نهفته است. این سد خاکی در جنوب شرقی رامسر و در فاصله ۲۰ کیلومتری این شهر قرار دارد که در سال ۱۳۸۲ جهت تامین آب زراعی منطقه، آب شرب شهرهای اطراف و توسعه گردشگری بر روی نسارود بنا شد. اگر بخواهیم آدرس دقیقی از این سد ارائه دهیم باید بگوییم در مسیر رامسر_تنکابن و در جاده فرعی جنت رودبار_تنکابن قرار دارد.

وجود دریاچه ای زیبا در میان انبوهی از درختان سرسبز، چشم انداز خارق العاده ای را ایجاد کرده که روحتان را زنده می کند و زاویه دیدی که از لابه لای شاخ و برگ درختان به دریاچه پیش رویتان دارید چیزی زیباتر از یک قاب نقاشی است.

اگر قصد اقامت در این منطقه زیبا را دارید علاوه بر برپایی کمپ، می توانید در روستاهای اطراف سد میجران به اجاره هتل و یا اجاره ویلا بپردازید و خاطرات خوبی برای خود به یادگار گذارید.

روستای اربه کله:

روستای اربه کله یا اربکله که از توابع شهر رامسر می باشد در ۸ کیلومتری این شهر و در ارتفاع ۵۰۰ متری از سطح دریای خزر قرار دارد. قرار گرفتن این روستا در دامنه کوه و همچنین چشم انداز تمام مناطق کتالم و سادات شهر، موضوعی است که این روستای زیبا را در لیست جاذبه های شهر رامسر قرار داده است. آب و هوای کوهستانی و معتدل اربه کله بر خلاف هوای شرجی رامسر حس بسیار خوبی را به انسان القا می کند. تمام این موارد موجب شده تا این روستا خود را در دل همه جا کند بطوری که امروزه از اقصی نقاط کشور برای خرید ویلا و یا خرید زمین در آن اقدام می نمایند. به موجب افزایش تعداد گردشگران و فراهم آوردن رفاه برای آنان، رستوران های سنتی و مدرن، کافی شاپ، هتل های و… ایجاد گردیده است. همچنین گردشگران به راحتی می توانند اقدام به اجاره سوئیت چه به صورت سنتی و چه مدرن، اجاره ویلا استخردار و یا آپارتمان های چند طبقه با چشم انداز فوق العاده نمایند. پیشنهاد می شود اگر قصد سفر به این منطقه را دارید آن را موکول به فصل بهار و اوایل فصل تابستان نمایید چرا که آب و هوای بکر و منظره پیش رویتان در این فصول موجب می شود مشتاق شوید تا مجدد این سفر را تکرار کنید.

کاخ موزه رامسر:

کاخ سلطنتی، کاخ مرمر و یا تماشاگه خزر یکی از نفیس ترین آثار دوره پهلوی در ایران است که به دستور رضا شاه در سال های ۱۳۱۲ تا ۱۳۱۶ ساخته شد. این کاخ به مساحت ۶۰۰۰۰ متر تا زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ به عنوان اقامتگاه خانواده سلطنتی مورد استفاده قرار می گرفت و پس از انقلاب و در اختیار قرار گرفتن بنیاد مستضعفان به عنوان موزه برای بازدید عموم مورد استفاده قرار گرفت. امروزه شما با سفر به شهر زیبای رامسر می توانید از این کاخ موزه زیبا و سلطنتی دیدن کنید. این موزه شامل مبلمان، مجسمه های برنزی و مرمرین، تابلوهایی از هنرمندان شناخته شده جهان، شمعدان و بوفه های آنتیک می باشد. باغ این کاخ از جالب ترین و متفاوت ترین باغ های ایرانی است بطوری که اولین درختان مرکبات اصلاح شده، اولین گیاهان تزئینی نایاب، درخت کاجی معروف به کاج کاشفی با ۲۳ متر ارتفاع در آن کاشته شده اند. همچنین حوضی آبرنگی با ماهی های خاوریاری جهت تزئین،  جلوه خاصی به این باغ داده اند.

 بنابراین می توان گفت این کاخ موزه از جاذبه های متفاوت شهر رامسر و شمال کشور می باشد. در سال ۱۳۹۰ این موزه به عنوان پربازدیدترین موزه ایران انتخاب شد.

اگر قصد بازدید از کاخ موزه رامسر را دارید می توانید در تمام روزها جز ایام سوگواری از ساعت ۹ صبح تا ۸ عصر در این مکان حاضر شوید و حداقل ۲ ساعت زمان جهت بازدید نیاز است.

هتل قدیم و هتل جدید رامسر:

هتل قدیم رامسر که بیشتر شبیه قصری کلاسیک است در مرکز این شهر قرار دارد و در فهرست آثار ملی قرار گرفته است. این هتل در سال ۱۳۱۲ با طراحی معماران آلمانی بر اساس معماری تخت جمشید همراه با پله های باشکوه به دستور رضل شاه پهلوی ساخته شد. این هتل با توجه به موقعیت خاص جغرافیای خود که در حد فاصل جنگل و دریا قرار دارد و همچنین منظره ای عالی و چشم انداز جذابیت خاصی برای بیننده داشته است. بنای هتل قدیم با ۵۰۰۰ متر زیر بنا و سه طبقه بنا ساخته شده و پلکان سراسری آن با مجسمه های دختران مشعل به دست، رستم و سهراب، شیرهای غران و گلدان های تزئینی آراسته گشته است. در حال حاضر این هتل تحت نظر گروه های هتل های پارسیان قرار دارد و جنبه موزه به خود گرفته است.

 در کنار هتل قدیم، هتلی جدید در سال ۱۳۴۲ با کاربری هتل ، همراه با معماری مدرن ساخته شده است نام این هتل، هتل پارسیان آزادی رامسر و یا هتل بزرگ رامسر است که گردشگران عزیز با رزرو اتاق می توانند در آن اقامت داشته باشند. در این هتل رستوران، فروشگاه های متنوع، استخر روباز وجود دارد که گردشگران عزیز می توانند از آن ها استفاده نمایند.

بلوار معلم ( بلوار کازینو سابق):

بلوار کازینو یا معلم با پهنه ۲ کیلومتر از درب هتل قدیم شروع و تا ساحل امتداد دارد. این بلوار جز آثار ملی ایران است و در قدیم با نام بلوار کازینو ( به دلیل اینکه در انتهای آن کازینو قرار داشت) و پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ با نام بلوار معلم شناخته شده است. دو طرف آن را درختان سر به فلک کشیده نخل های بادبزنی مکزیکی و سرو زربین پوشانیده است و تمام بلوار با کف پوش های سنگی مزین گشته و فضای زیبا و مناسبی را برای پیاده روی ایجاد نموده است. این بلوار با توجه به موقعیت خود که میان کوه و دریا قرار دارد و همچنین زیبایی محسورکننده اش تمامی گردشگران را به سوی خود جلب می نماید بطوری که تمامی گردشگران با سفر به شهر رامسر حداقل یک بار هم که شده اوقات خود را در این بلوار گذرانیده اند.

آبگرم معدنی رامسر:

آبگرم های رامسر که از دل کوه های البرز می جوشد از منابع با ارزش طبیعی این شهر محسوب می شود و هیچ عوامل انسانی در آن نقش ندارد. این آب های همرا با بوی خاص و تند باروت از دل جنگل می جوشد و قل قل می کند. آبگرم معدنی به درمان و بهبود امراضی همچون دردهای عضلانی، رفع خستگی بدن، بهبود دیسک گردن و کمر، بهبود سیاتیک، آرتروز، روماتیسم و بیماری های استخوانی، بیماری های کلیوی، گوارشی و کبدی، بیماری های پوستی، آرامش اعصاب و کاهش وزن کمک می کند. دمای آبگرم رامسر ۴۲ درجه است و علاوه بر بهبود امراض، شنا کردن در آب های داغ و لذت بخش حس خوب و لذت بخشی به انسان می بخشد.

شهر رامسر دارای آبگرم های متفاوتی است که عبارتند از: آبگرم های معدنی و بهداشتی محمودگرما و عزیز گرما( رامسر)، آبگرم اشکر گرما (ساداتشهر)، آبگرم کش ( ساداتشهر)، آبگرم سنگ بنه ( ساداتشهر)، آبگرم شاه مادر گرمابه ( پشت هتل جدید رامسر)، آبگرم سنا( پشت هتل رامسر)، آبگرم هتل پارسیان.

چقدر این مطلب رو دوست داشتی؟

با ثبت نظرت مارو در ساخت پست های بهتر کمک می کنی!

میانگین آرا ۵ / ۵. تعداد آرا: ۱

«پست قبلی

پست بعدی»

پست های مرتبط

معرفی شهر ماسوله

ماسوله ماسوله شهری با قدمت تاریخی، معماری خاص و آب و هوایی…

معرفی شهر بندر انزلی

بندر انزلی بندر انزلی یکی از مهم ترین، بزرگ ترین شهرهای استان…

معرفی شهر فریدونکنار

فریدون کنار فریدون کنار شهر درنای سیبری، شهر بندرگاهی و شهر تالاب…

دیدگاهتان را بنویسید